HEEFT U VRAGEN BEL ONS GERUST OP : 0516-451677

Schuren/onderhoud

Parket / Houten vloer schuren 

in Friesland,Groningen of Drenthe  

Uw parket / houten vloer laten onderhouden door Solidomano


Vloerrenovatie verlengd de levensduur

Wanneer uw houten vloer niet meer door een onderhoudsbeurt opgefrist kan worden, is het tijd om uw planken vloer of parket vloer te laten schuren. 

Solidomano kan uw vloer er weer als nieuw uit laten zien of een totaal andere uitstraling geven. Dit is ook het moment om over de kleur na te denken, want er zijn veel mogelijkheden of het nu gaat om een olie ,olie was, hardwax, of lak. Wij kunnen de uitstraling maken die u zoekt. Van extreem mat tot hoogglans. Omdat dit heel persoonlijk is, nemen wij samen met u hier graag de tijd voor.

Laten schuren en onderhouden door Solidomano

Voor u is het een ingrijpende gebeurtenis. Want uw kamer moet leeg en dat heeft invloed op uw levensstijl. Voor Solidomano betekent dit dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn, zodat wij onze afspraak na kunnen komen. Indien u niet weet waar u met uw meubilair heen moet of u kunt dit zelf niet, geef dit dan even van tevoren aan. Er is altijd wel een oplossing te bedenken.

Daarnaast is een parket / houten vloer schuren vakwerk. Wij hebben hier veel ervaring mee en doen dit met veel plezier. Naast de vele jaren ervaring zijn wij sinds 2005 gecertificeerd voor het schuren en onderhouden van vloeren.


Foto: voor en na het onderhoud

Het is belangrijk dat u de vloer regelmatig onderhoud. Dit kan met verschillende onderhoudsproducten. Elke afwerklaag en ook vaak elk merk heeft zijn eigen onderhoudsmiddel


Het juiste onderhoud voor de juiste vloer

Het is heel belangrijk dat u weet hoe en met welk onderhoudsmiddel de vloer onderhouden moet worden. Als u de juiste onderhoud pleegt, zal dit de levensduur van de afwerklaag verlengen. Solidomano kan u hierin deskundig advies geven, maar biedt u ook de mogelijkheid om periodiek uw vloer een onderhoudsbeurt te geven. Op deze manier blijft uw vloer in goede conditie.


Preventief onderhoud begint bij u zelf

 • houd het ergste vuil buiten de deur. Zorg ervoor dat er bij de voor en/of achterdeur een goede deurmat ligt. Vuil zoals zand en kleine steentjes werken als schuurpapier. De vloer wordt hierdoor onnodig beschadigd.
 • plaats plantenbakken nooit direct op de vloer.Zorg ervoor dat er lucht onderdoor kan.
 • plaats onder tafels, stoelen en ander meubilair vilt van een goede kwaliteit. Hiermee voorkomt u ernstige beschadigingen. Solidomano kan dit vilt voor u verzorgen! 


Voorbeeld: voor & na het schuren

Waarom Solidomano:

 • CBW Erkende service en garanties
 • Kwaliteit en duurzaamheid 
 • Het leveren en leggen van alle soorten hout & parket vloeren
 • Schuren en renovatie van alle soorten houten vloeren
 • Vloerafwerking met olie, wax, oliewas, hardwax als laksystemen
 • Herstel en onderhoudswerkzaamheden aan alle soorten houten vloeren
 • Meer dan 20 jaar ervaring met het leggen en onderhouden van houten vloeren
 • Vrijblijvend advies & offertetraject

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Share by: